Sång och underhållning

1996 var jag med på SIKTA MOT STJÄRNORNA som ALMA COGAN och HÄR hittar du klippet på Youtube. På den kanalen finns även fler sånginsatser.

 

 

Fler länkar till sånginslag på Youtube

Back to Louisianna  / Insp från SM 

Help me hold on

Sammarkand

Halleluja I just love him so

Lady is a tramp

************************************
Filmer på Facebook

Rosegarden - PRO Nyed 2016
Personality - MusikCafé Mangskog 2016
Tennessee Walz, rep MusikCafé Mangskog 2016

 

MusikCafé Mangskogs Folkets Hus januari 2016

SÅNGEN

Vad har jag gjort inom sången?:  Jag har jobbat aktivt med sången sedan 1987 då jag började ta sånglektioner. Den erfarenhet jag fått genom åren delar jag idag med mig av till de som vill ha sånglektioner - alla är unika och det gäller att plocka fram sin egna stil och själ i rösten.

Idag jobbar jag även emellanåt som solist i kyrkan på både dop, bröllop, begravning och gudstjänster.

Under 15 år hade jag ett litet dansband med två fd arbetskompisar. Dessa år gav god erfarenhet att stå på scen. Vi spelade på motionsdanser, kalas, firmafester, bröllop - ja det mesta har vi varit ute på och repertoaren har varit och är väldigt bred. Bröllop blev lite av vår specialitet då jag sjöng i kyrkan och sedan stod vi för allsång och dans senare på kvällen.

Varvade detta med att bl a sjunga på lokalradion, vara med på olika sångtävlingar och så lite lokal TV.

Det roligaste jobbet det jag gjorde på TV4 1996 då jag kom med på Sikta Mot Stjärnorna där jag gestaltade Alma Cogan. Vann gjorde jag inte men oj vilket god erfarenhet att ha med sig. TV är ett speciellt medium att jobba med. Lärorikt att få vara med hela processen, från första audition, utproving av kostym och smink, repetitioner, inspelning mm. Fick goda vitsord av bl a Nanne Grönwall och Bengt Palmers så det stärkte viljan att fortsätta med sången.

Fick även möjlighet att sjunga på en pub på Brodway i Nashville när vi var där på VM i Line dance 2003/2004.

Idag sjunger jag lite då och då när tillfälle ges. Sjunger både i kyrkan på gudstjänster, dop, bröllop och begravningar samt på olika tillställningar. Under 2016 blev det en lyckad spelning i Mangskogs Folkets Hus och jag har även sjungit på PRO mm förutom kyrkouppdragen.