RGRM®-Metoden 

Jag har idag en mobil verksamhet ute på plats hos heltagarna och jobbar främst med friskvård men även med habilitering med olika patientgrupper genom olika studieförbund runt om i Värmland samt enskild träning med enskilda heltagare. Jag har även möjlighet att jobba mot grannlänen om behov och intresse finns.

Jag har certifikat för samtliga 18 rörelser som ingår i Metoden via utbildningen genom RGRM® Sverige AB.

Grupper jag har haft är bl a en termin med Afasi-föreningen i Karlstad och även haft/har rörelse och sång på olika äldreboenden i Karlstad och Forshaga Kommun under temat
"Låt hjärnan va' me'". En blandning mellan Rytmik, Underhållning och Glädje! Flyer och närmare info finns HÄR  . Har även haft en grupp långtidsarbetslösa via ABF som tränade RGRM 1 gång i veckan

Jag kommer även gärna ut och håller i prova-på aktivitet på t ex föreläsning, möte, konferens  eller liknande då detta är ett uppgiggande inslag. Eller varför inte en återkommande friskvårdsaktivitet för personalen? Då är det bara att höra av sig via kontaktsidan

_____________________________________________________________________________________________________

 

Kontakta mig om intresse finns att starta upp träning suttecity@gmail.com

VT2014 inledde jag samarbete med ABF i Karlstad och jobbade med både Zumba Gold® och efter några veckor ville de prova RGRM® och det fortsatte vi med efter det då det passade fler i gruppen. Vi jobbade med ren RGRM®-träning efter konceptet.


Rytmikprogram/Underhållning

Under 2012 jobbade jag med äldreboende i Forshaga och mitt RGRM®-program "Låt hjärnan va me" och vi jobbade med allsång och RGRM®-rörelserna i en härlig energigivande kombination.

Återkommer nu i samarbete med ABF och Karlstad kommun under HT2015 och kommer vara på olika äldreboenden i Karlstad Kommun.


Referenser finns.

 

 

HJÄRNAN GÅR ALDRIG I PENSION! Träna med RGRM® - en metod det svänger om!  


Rytmik - Underhållning - Glädje!
RGRM® Metoden samspelar med de tre sinnena syn, hörsel och beröring. Den utövas med i grupp eller enskilt där heltagarna praktiserar metoden sittande på en stol eller stående, beroende på den enskildes förmåga.

Klicka HÄR för att läsa mer

Se filmen om RGRM-projektet i Bjuv kommun HÄR