DESIGN


Vill du ha hjälp att synas utåt via Facebook, egen hemsida och/eller nytt reklammaterial? Då hjälper jag er gärna med framtagning av hemsidor och gör även nya reklamblad/visitkort mm som du kan behöva för att synas bättre även om du driver företag i mindre skala. Hjälper även till med egen domän och ev ompekning av sidan.

Jag inriktar mig i första hand till småföretagare vad gäller hemsidor då min devis är att man även som småföretagare skall ha råd med en snygg hemsida. Är det större jobb samt grafiska loggor har jag kontakter att vidareförmedla till.

Efter många år inom föreningslivet där jag gjort många layouter, flyers mm samt att jag jobbat många år inom administration så har jag utvecklat min stilistiska förmåga och då mitt intresse för färg och form alltid har funnits så har detta nu blivit ett av benen i firman under benämningen Design.

Jag webmastrar och hjälper igång privatpersoner, föreningar och mindre företag med hemsidor med mallar från t ex Dinstudio som jag själv använder och är väldigt nöjd med eller på andra webdesignlösningar beroende på vilken prisnivå och funktion man söker. Bland dessa finns även one.com, Snowfire, Wordpress, Hemsida24, WIX  mfl.

Förutom detta tar jag fram flyers och grundmallar till föreningar och loggor, visitkort osv till företag som inte i första hand har behov av grafiskt producerat material. Mycket anpassat till t ex Vistaprint för att kunna få unika material till bra kostnad på t ex visitkort och etiketter.

Jag har gjort testsida som du kan kika på om du funderar på olika varianter

WIX - klicka HÄR

Nedanstående hemsidor har jag byggt upp med hjälp av någon av ovanstående mallar och/eller gjort header till. Min egen hemsida här har jag byggt i Dinstudio och mallen Bubbles och har byggt på med egen header så det går att variera sig mycket och få sin egen personliga touch.

Murninstjänst Kristinehamn 2013 (one.com)

Salong Lana i Karlstad 2012 (one.com)

Stinas Gårdsbutik, Kristinehamn 2013 (one.com)


 

Carinas Hundtrim Karlstad 2012 (dinstudio)


Norra Vikens Gård 2012 (dinstudio)

Fageråsens Bygdegårdsförening 2010 (dinstudio)


Är även datastöd inom Värmlands Bygdegårdsdistrikt och bygger sidor enl BR-mallen och hjälper till med loggor och layouter


Mangskogs Folketshus


 

Headers:

Kennel Ebony Paws

 

Kontakta mig för prisbild