Här kan ni läsa om vad som händer i firman och grupperna under veckorna. Det går även bra att lämna kommentarer.


Sammanfattning första halvåret 2016

Under två år har jag varit administratör på heltid på konsultbasis och i maj var det dags att gå vidare. Detta har varvats med en härlig vårtermin med Zumba Goldgänget på Seniorernas hus och vi hängde i fram till april månad ut och tar upp höstterminen i september när de startar upp aktiviteterna i huset igen efter sommaruppehållet. 

Sånginsatser har det blivit både i kyrkan på begravningar men även en härlig spelning med Elis Orkester i Mangskogs Folkets Hus då de hade sitt MusikCafé i januari. Gamla låtar blev som nya och jag hoppas att vi kan få spela fler gånger tillsammans. Även haft sånguppdrag på PRO i samband med månadsmöten. Nya bakgrunder är på tillverkning så att det blir lite nytt material i bakgrundsbanken :-) 

Hemsideuppdragen fortlöper så det har blvit en del jobb med det under maj månad när jag fick mer tid hemmavid och kunde koncentrera mig på designbiten. 

Så jag summerar ett intensivt första halvår och ser fram emot en skön sommarledighet. Men helt ledig blir man ju aldrig som egenföretagare :-) Vi inväntar även resultatet på RGRM-forskningen så den ser jag verkligen fram emot och hoppas kunna jobba mer med RGRM under hösten och framöver. 

Önskar er en skön sommar!

Vecka 14 drar vi igång linedance i Gillestugan Karlstad.

Ja nu är Zumbatiden i Gillestugan avslutad. Lite tråkigt men var sak har sin tid. Vi får se hur det blir till hösten men nu vill jag prova intresset för linedance i Karlstad igen. På tisdag 31/3 kl 18:30 är det dags. Anmälningar har kommit in och även fd Zumbaelever har sagt att de skall dyka upp så det blir ett gott gäng, det känner jag på mig.

Säger tack till alla som varit med och tränat Zumba och välkomna till er som skall börja med linedance.//Lena

24/3 sista Zumba® Goldpasset i Gillestugan Karlstad på obestämd tid

Tyvärr har underlaget med deltagare även avtagit i Gillestugan och jag kommer ha mitt sista pass där vecka 13 den 24/3. Sedan gör jag ett försök att sadla om till linedance igen och återgå till min instruktörsrötter som har sitt ursprung i just gillestugan i mars år 2000. 

Zumba® Goldpassen i Molkom avslutade på obestämd tid.

28/2 2011 slog jag på Zumbamusiken i Fageråsens Bygdegård Molkom för första gången. Helgen efter var jag och tog mitt B1 cert i Stockholm och idag drog jag för ridån för sista gången i lokalen. Nu lägger jag även Zumbaskorna på hyllan vad gäller grupperna i Molkom och jag vill säga stort Tack till alla tjejer och damer som varit med mig på Zumba Fitness, Zumba Toning och Zumba Gold och även tack till Studieförbundet Vuxenskolan i Alster/Nyed för ett gott samarbete genom åren. Vem vet, kanske intresset vaknar igen och golvet fylls med folk, men från och med nu blir det uppehåll på obestämd tid. //Tack alla ♥

Vårterminen är igång!

Ja nu har vi hållit igång med Zumba Gold-grupperna en månad ungefär. Vecka 14 var det inställt onsdag och fredag men nu kör vi mars månad ut med tisdags- och onsdagsgruppen om det inte droppar av för många för då kapar vi terminen. 

Fredagsgänget är inbokat hela april månad ut så där hänger ni i :) Vi är runt 30-35 personer varje fredag på Seniorernas Hus.

Vecka 41

Vecka 41 blev en bra rytmikvecka även om vi tyvärr fick ställa in Zumban på söndagen i Molkom. RGRM®-gänget fick lite mer att bita i och det löste ni finfint. Det var även magert med deltagande på tisdagsgolvet då bara 1/4 av gänget var på plats men svettiga blev vi som var på plats :) Seniortroppen sluter upp så där är vi en stor härlig grupp och nu har vi matat på lite mer armträning så det blev svettigt och gott.

Jag har även påbörjat ett administrationsuppdrag som kommer löpa ett par månader så det blir fullmatade dagar - vilket jag gillar :)

 

Vecka 40

Zumba® gängen fick nya/nygamla låtar och koreografier denna veckan. Ett par låtar har jag haft med Fitnessgängen men som nu är omgjorda för att passa Gold och de gillade ni allihop samt den nya Axé-koreografin. Dessa kommer nu rulla resten av terminen och det som kommer bytas är cool-down/stretchlåten bara jag hinner träna in den :)

RGRM®-gänget fick lite mer utmaning men det löste sig bra tycker jag. Vi jobbar vidare nästa vecka. 

 

Vecka 39

Sjukdom och resor glesar ut även denna veckan och det blev en liten tropp på tisdagen men energin var det inget fel på i gänget :)

Torsdagsträningen med RGRM® blev intressant då datorn loopade musiken på egen hand men ni löste problemet väldigt bra.

På fredagsZumban var det flera återvändande goldiesar som varit på semester och flera som legat däckade i konstiga förkylningar som kommit på benen. Så det var både brunbrända och småbleka ansikten som lyste mot mig på scenen :) ♥

Tyvärr fick vi ställa in söndagspasset då endast en anmälan kom in. Men jag hoppas att de som var på semester och de som låg hemma och kurerar sig kommer tillbaka nästa vecka så att vi kan köra. 

Tack alla för den här veckan! //Lena

Vecka 38

Då har vi genomfört ytterligare en vecka med SutteCity's grupper och nu är det förkylningstider, det märks både på golvet och på återbuden som kom in och jag är väldigt glad om ni hör av er om ni inte kommer så att jag har lite koll samt att jag slipper oroa mig för er :) ♥

Tisdagsgänget körde på bra och vi lade in mambo-koreografin och den kommer vi ha med några veckor framöver då det är bra träning för magen och att hitta sitt center för balans och annat. 

RGRM®-gänget jobbade på bra denna torsdag och vi blandade upp med lite specialscheman till vissa låtar och det löste ni bra. Vi skall köra klappövning och lite mer diagonal träning nästa vecka. Har även fått klart med Neuroförbundet att vi skall köra RGRM® även denna termin och det skall bli jätteroligt att få träna med dem igen. 

Fredagsseniorerna var ute på semester och var hemma och kurerade sig men det gav mer plats i leden och jag tror att alla såg bra så det har sina fördelar - även om det är roligast när vi är fullt gäng.

Söndagarna fortsätter att vara glest besökta och denna vecka hittade 3 st till passet. Nu är det semesterresor på G för två av dem så nu har vi bestämt att det är föranmälan till söndagspasset de resterande 5 träffarna som är kvar (sista 26/10) Så hör av er via SMS/Mobil/Facebook/Mail senast söndag förmiddag OM NI KOMMER så vet jag läget och vi kan ha kontakt med varandra. Så passa på nu om ni vill träna för sedan blir det uppehåll på obestämd tid för söndagspassen.

Tack för den här veckan och väl mött! //Lena

Vecka 37

Tisdagsgänget fick fler deltagare och det är jätteroligt att vi blivit så många. Vi jobbar vidare med spellistan och kommer lägga inte lite nytt om några veckor.

RGRM-gänget fick testa lite fler diagonala övningar i torsdags och det blev lite utmaning men ni löser det på bästa sätt och innan terminen är över kommer ni få kläm på't, det lovar jag. Ev ville ni ha lite Zumba® Gold igen, men vi tar det som det kommer.

Fredags Goldiesarna var några färre men ändå en stor grupp och vi lade inte in något nytt utan den nya mambon kommer nästa vecka.

Söndagstroppen i Fageråsens bygdegård blev dubbelt så många denna veckan så vi hoppas att den trenden håller i sig :) Annars, som det ser ut nu, kommer vi köra söndagarna oktober månad ut och sedan läggs den gruppen på is under vårterminen.

Tack för den här veckan och väl mött under vecka 38!